Társadalmi vállalkozás

Mi is az a Banyaerdő?

2018-ban létrehoztuk feldolgozó üzemünket dél Baranyában, Dencsházán, ahol munkatársaink nagy része hátrányos helyzetű munkavállaló volt. 2023 januárjában üzemünket a rezsi költségek drasztikus emelkedése miatt bezártuk, a gyártást pedig átalakítottuk kistermelői formába, azonban alapértékeinket továbbra is megtartottuk, a természettel összhangban végezzük munkánkat. 

A termékeink lelkét jelentő alapanyagokat, a vadon termő növényeket és gombákat Baranya és Somogy megyében gyűjtik munkatársaink. A csomagolás és forgalmazás során kiemelt figyelmet fordítunk a hulladékmentességre. A legtöbb termékünk csomagolása üveg -  a kiürült csomagolásokat visszavesszük és újra felhasználjuk. Amennyiben ez nem lehetséges, arra kérjük vásárlóinkat, hogy hasznosítsák újra a háztartásban az üvegeket, vagy helyezzék őket szelektív tárolóba. A szárított termékeink csomagolása pedig lebomló, komposztálható celofán.

paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.