Blog

Shitake

2022.06.09 13:52

Miből lesz a cserebo... vagyis a nagy kalapos shiitake?!

Az első osztályú immunerősítőnk, a fenntartható körülmények közt, vegyszermentesen termesztett shiitake gomba rendkívül népszerű köreitekben, ami nem véletlen, mi is imádjuk!

A kínai gyógyászat több ezer éve használja ezt a gombát egészségügyi célokra, igazi szuperélelmiszer, rengeteg ásványi anyagot, antioxidánst tartalmaz. A világon a második legtöbbet termesztett gombafaj, nálunk is könnyen elérhető friss változata, egész évben. Jól szárítható, könnyen tartósítható, változatos a felhasználása. Különlegesen finom, gazdag ízt ad bármilyen ételnek, önmagában is nagyszerűen elkészíthető, és tudjuk, hogy hihetetlen, de az erőleves jótékony hatásait fokozza, hiszen tényleg támogatja az immunrendszert! Magas antioxidáns tartalma a nap káros sugarai elleni küzdelemben is segít minket a nyár folyamán, ráadásul ergoszterint is tartalmaz, amelynek a D-vitamin termelődésben is nagy szerepe van. Rengeteg rákos megbetegedést taglaló tanulmány főszereplője, az LDL koleszterin szintjének csökkentésében már bizonyított, és annyi, de annyi mindenre jó pusztán az, hogy egy marékkal beleszórsz a rántottádba, hogy azt felsorolni is nehéz. Szombaton velünk lesz a Római parton, feldobhatod vele a csiperkédet, vagy karikázz pár fejet az erdei gombás pestos tésztádra, meg fogsz lepődni, mennyire finom ez a tömény egészségbomba.

Receptek a könyvünkben.
paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.