Blog

Az erdőink és a klímaváltozás - vezetett túra

2023.09.06 10:40

Szeretettel meghívunk egy felejthetetlen erdei túrára, mely a Börzsöny varázslatos vidékén kerül megrendezésre. A túra különleges célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a klímaváltozás kihívásaira és az ökoszisztéma összetett működésére, mint egységes rendszerre. Bolygónk egy összekapcsolt egész, ahol az emberi tevékenység számos reakciót vált ki, melyek végül visszahatnak ránk és mindennapi életünkre.

 

Ezen a kalandos túrán olyan élmények várnak, amelyek megérintik a kíváncsiságodat és tudásszomjadat. Lesz egy izgalmas kvízjáték, ahol tesztelheted tudásodat a klímaváltozás témakörében, miközben gyakorlati példákon keresztül értheted meg a környezeti változások hatásait. A nyomkeresés során felfedezheted az erdő rejtett kincseit, miközben a nyomok magukban hordozzák az ökoszisztéma összefonódásait és sérülékenységét.

Az előadások rövid, ám lényegre törő pillanatai a túrának mélyebb kontextust adnak. Kiváló szakértőink olyan témákat érintenek majd, mint az éghajlatváltozás hatásai az erdők élővilágára, a biodiverzitás védelmének jelentősége és a fenntartható életmód lehetőségei. Ezek a rövid beszélgetések lehetőséget adnak majd a kérdések feltevésére és a gondolatok cseréjére.

Az eseményre fiatalokat és minden érdeklődőt szeretettel várunk. A létszám korlátozott, hogy minden résztvevőnek lehetősége legyen aktívan részt venni és mélyebben elmerülni a téma iránti érdeklődésében. Ha szeretnél részese lenni ennek a különleges túrának, amely nem csak szórakoztató, de felemelő és inspiráló is, akkor ne habozz csatlakozni hozzánk!

Fontos tudni, hogy a Börzsöny festői környezete és gazdag biodiverzitása kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy érzékeltessük az emberi tevékenység és a környezet közötti összefüggéseket. Célunk, hogy minden résztvevő új nézőpontokat szerezzen, és ráébredjen, mennyire fontos szereplője vagyunk ennek az összetett ökoszisztémának.

A túra időtartama: 5 óra

paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.