Blog

Erdőbarát rendezvény lettünk!

2023.03.09 10:40

Erdőbarát rendezvény lettünk!

A "Nyomozzunk az erdőben" című programunk erdőbarát rendezvénnyé vált! A program lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy felfedezzék és megismerjék az erdők csodálatos világát. A nyomozós kaland során a résztvevők interaktív feladatokon keresztül fedezhetik fel az erdő titkait.

A programot úgy terveztük, hogy fenntartható módon és környezettudatos szemlélettel tartsuk meg. Örömmel vesszük azokat, akik szeretnének részt venni ezen a izgalmas, erdőbarát rendezvényen! További részletek az erdőbarát rendezvényekről és a programunkról a továbbiakban olvashatóak.

A Pilisi Parkerdő egy erdőbarát rendezvényprogramot kezdeményezett, amelynek célja, hogy fenntartható és környezettudatos rendezvényeket szervezzenek és támogassanak a Pilis-hegység területén. A program különböző rendezvényeket és tevékenységeket kínál, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az erdőhöz és a természethez.

Ezekben az erdőbarát rendezvényekben fontos szerepet kap a fenntarthatóság és a környezettudatosság. Ez magában foglalhatja a hulladékkezelést, az ökológiai lábnyom minimalizálását, az erdő megőrzését és más olyan gyakorlatokat, amelyek támogatják a fenntartható életmódot.

A Pilisi Parkerdő által indított program célja, hogy felhívja a figyelmet az erdők és természeti területek védelmére, valamint a felelős erdőhasználat fontosságára. Ez a kezdeményezés valószínűleg segíti az embereket abban, hogy megismerjék az erdők jelentőségét, és megtegyék a szükséges lépéseket a természeti környezet megőrzése érdekében.

A Pilisi Parkerdő erdőbarát rendezvényprogramja lehetőséget biztosít a látogatóknak, hogy részt vegyenek olyan eseményeken, amelyekben megismerhetik az erdők értékeit, és megtanulhatják, hogyan tarthatják meg ezeket az értékeket a jövő generációi számára. A program révén a látogatók a gyakorlatban is megtapasztalhatják a fenntartható erdőhasználat és az erdővédelem alapelveit.

Még lehet jelentkezni a játékra, 2-5 fős csapatokban érdemes játszani. Ha ilyen kis borongós- esős marad az idő, akkor még erdei gomba is lesz. Gyertek a Pilisbe játszani, gombászni, kirándulni egy jót #nyomozósjáték #erdeigomba #túra #pilisiparkerdő #pilis

További részletekért látogass el a program oldalára:

Aktuális túránk

paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.