Blog

Nyomozzunk az erdőben

2023.03.09 10:40

Indulj velünk egy izgalmas kalandra az erdő mélyén, ahol rejtélyes események és gombák titokzatos világa vár rád! A "Nyomozzunk az erdőben!" program egy lenyűgöző játék, amelyen kicsik és nagyok egyaránt részt vehetnek. Szereped a nyomozó lesz, akinek feladata, hogy kiderítse, mi történt Kerekes Elekkel, a sürgősségi osztályon elhunyt személlyel.

A térkép és a rejtélyek mögött megbúvó QR kódok segítségével követned kell a nyomokat, melyek Elek halálának titkát rejthetik. Ahhoz, hogy részt vehess a nyomozásban, okostelefonra lesz szükséged, mivel a kódok leolvasásához internetes elérésre van szükség. A túraútvonalon felfedezhetsz erdei gombákat is, és akár szedhetsz is közülük. A szakellenőrünk segítségével pedig megismerheted ezeknek a varázslatos élőlényeknek a titkait. A program ideális választás a természet szerelmeseinek és a rejtélyek rajongóinak. Ne habozz, csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a gombák világának rejtélyeit ebben a különleges nyomozó kalandban az erdőben!

A program főként felnőtt játékosoknak szól, de gyerekekkel is teljesíthető, de 6 év alatt nem ajánlott. Ha gyermekprogramot keresel, akkor inkább a gombamese túráinkat ajánljuk, melyek 4-10 éveseknek szólnak. Fontos, hogy kényelmes, zárt lábbelit és ruházatot viseljünk, figyeljünk a kullancsokra.

A túra időtartama kb. 2 óra, míg a teljes program 3 óra hosszú. Rossz idő esetén a program elmarad, és más időpontban kerül megszervezésre. Jegyárak: ingyenes 12 év alattiaknak, diák és nyugdíjas jegy: 1990 Ft, felnőtt jegy: 2990 Ft.

Aktuális túránk

paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.